Tietoa palvelusta

Terveyskeskus.fi -portaali kokoaa terveysaiheista tietoa ja tarjoaa käyttäjille helpon pääsyn parhaaseen suomenkieliseen terveystietoon. Portaalin sisältö on valikoima eri tahojen tuottamaa sisältöä sekä Medixine Oy:n tuottamia interaktiivisia toimintoja.


Sivusto rakentuu terveysportaalin aihekohtaisista osastoista, lääkäri vastaa –palvelusta, linkeistä terveysblogeihin sekä terveyslaskureista.

 

Osastot
Osastot käsittelevät kukin yhtä aihetta ja ohjaavat eteenpäin aiheeseen liittyviin lisätietoihin. Sisältö esitetään linkkeinä, joihin liittyy lyhyt kuvaus linkin kohteesta. Jokaisen osaston sisältö koostuu pääosin seuraavista osioista:

  • Artikkeleista löytyy uutta ja ajankohtaista tietoa osaston aiheesta.
  • Perustiedot ohjaavat aiheesta kirjoitettuihin yleisiin tietoihin ja ohjeisiin.
  • Blogeista löytyy kirjoittajien omiin kokemuksiin perustuvia - välillä poikkeaviakin - näkökulmia osaston aiheeseen.
  • Lääkäri vastaa -hakutoiminnon avulla käyttäjä voi hakea aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja lääkäreiden vastauksia.
  • Laskurilistasta löytyy erilaisia laskureita aiheeseen liittyen.


Lääkäri vastaa
Lääkäri vastaa -osiossa käyttäjät voivat selata vastauksia aikaisempiin kysymyksiin. Kysymykset ja vastaukset on ryhmitelty aihealueittain. Lääkäreissä on niin yleislääkäreitä kuin eri alojen spesialistejakin.
Palvelun kehittäminen
Palvelua kehitetään jatkuvasti sekä sisällön että toimintojen osalta. Toivomme kävijöiltä mahdollisimman paljon palautetta, jonka mukaan voimme kehittää Terveyskeskus.fi:stä terveysportaalin.