Blogit

Mikä on blogi?

Blogi on Internetissä pidettävä päiväkirja, joka usein keskittyy tiettyyn teemaan.  Blogeille tyypillistä on henkilökohtainen näkökulma käsiteltäviin asioihin ja niitä päivitetään - kirjoittajastai tai kirjoittajista riippuen - enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Blogeja ei välttämättä voi pitää luotettavina tietolähteinä esimerkiksi terveyteen liittyvissä asioissa (vaikka sellaisiakin blogeja voi löytyä), vaan niitä tulee lukea enemmänkin mielipidekirjoituksina.  

Lue osastokohtaisia blogeja

Terveyskeskus.fi hakee osastoilleen terveysaiheisia blogeja. Emme tarjoa mahdollisuutta itse blogin kirjoittamiseen, vaan linkitämme sivuillemme hyviksi havaitsemiamme blogeja. Blogit kerätään aihepiirinsä mukaan osasto-sivujen alle, missä niistä on lyhyet esittelyt. Käyttäjät voivat äänestää blogeja ja äänten perusteella parhaat blogit näytetään palvelun etusivulla. Vähiten ääniä saaneet blogit korvataan uusilla. Äänestystulokset nollataan säännöllisesti, jotta uusillakin blogeilla olisi mahdollisuus nousta listan kärkeen! 

Ehdota blogia listalle

Tiedätkö hyvän terveysaiheisen blogin tai kirjoitatko sellaista itse? Sivujemme kautta blogisi voi löytää uusia lukijoita, joita se ei muuten välttämättä tavoittaisi. Ehdota blogia listoillemme!

 

Jos kirjoitat terveysaiheista blogia, voit ehdottaa sitä listoillemme. Blogissa tulee kuitenkin olla riittävästi kirjoituksia, ennenkuin otamme sitä listoillemme.