Yleiset käyttöehdot

Terveyskeskus.fi -palvelun käyttö edellyttää näiden käyttöehtojen noudattamista.

 

Medixine myöntää sinulle oikeuden käyttää palvelua yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön. Palvelun tai sen toiminnallisuuksien käyttö muihin tarkoituksiin ja mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen on ehdottomasti kielletty.

 

Palvelu sisältää yleistä terveyden- ja sairaudenhoitoon liittyvää tietoa. Palvelu ei missään tapauksessa tai olosuhteissa korvaa lääkärin diagnoosia tai hoitoa, eikä lääkärien antamia neuvoja tai arvioita pidä ymmärtää yksittäistapaukseen soveltuvaksi diagnoosiksi tai hoito-ohjeeksi. Mikäli arvelet tarvitsevasi lääkärin diagnoosin tai lääkärinhoitoa, suosittelemme menemistä lääkärin vastaanotolle. Medixine ei anna palvelun sisällölle tai toiminnallisuuksille minkäänlaista takuuta. Medixine ei vastaa palvelun käytön tai palvelussa saatavilla olevan tiedon käytön aiheuttamista vahingoista, olivat ne välittömiä tai välillisiä, taloudelliset ja henkilövahingot mukaan lukien.

 

Immateriaalioikeudet palvelun sisältöön ja sen tietoihin kuuluvat Medixinelle ja sen lisenssinantajille ja tiedon- ja sisällöntuottajille. Palvelun sisällön tai sisällön osan tai minkään palvelussa olevan tiedon saattaminen yleisön saataviin levittämällä, esittämällä tai näyttämällä julkisesti on kielletty.

 

Rekisteröityneille käyttäjille voidaan lähettää Medixinen tarjoamia palveluita koskevaa suoramarkkinointia sähköpostitse ja muilla vastaavilla tavoilla, mikäli käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. Käyttäjä voi milloin tahansa kieltää Medixineä lähettämästä suoramarkkinointia lähettämällä kieltoilmoituksen webmasterille.

 

Mikäli sinulla on henkilötietoihin tai yksityisyyden suojaan liittyvä kysymys Medixinelle, voit lähettää asiaa koskevan kysymyksen sähköpostilla webmasterille.